Salonul de scortisoara

RAD_011

Dragele mele, de cativa ani buni merg cu incredere la salonul cu miros de scortisoara – Cinnamon Beauty Salon pentru a beneficia de cele mai bune servicii de infrumusetare la preturi minunate si, in plus, de oferte speciale si de nerefuzat in fiecare saptamana.
Impreuna cu fetele de la Cinnamon am pus la cale o surpriza pentru doua colege de la birou care isi doreau o schimbare radicala de look.

Asa ca intr-o zi minunata de vineri ne-am prezentat la Cinnamon la prima ora si am inceput aventura care s-a dovedit a fi una minunata si o surpriza totala pentru Roxana si Cristina, colegele mele.
Denisa, specialista lor pe coafor si Carmen, specialista lor in impletituri, au inceput cu coafurile. Cristina avea un par blond tuns mediu foarte bogat pe care l-am vopsit aramiu si apoi l-am tuns si coafat foarte modern. Rezultatul a fost uimitor si a prins-o de minune!
Pentru Roxana am convenit la o culoare putin mai inchisa, foarte vibranta, care s-a potrivit foarte bine cu stilul ales pentru machiaj, si mai tarziu, cum o sa vedeti, si cu tinuta.
A venit randul Andreei, make-up artist la Cinnamon Beauty Salon, sa desavarseasca look-ul printr-un machiaj intens si teatral pentru Cristina si un machiaj de inspiratie pinup pentru Roxana.
Touch-ul final- unghii rosii pentru Roxana si unghii negre pentru Cristina a iesit impecabil.
Ca sa va dati mai bine seama cat de incantate au fost fetele, va aratam cateva fotografii facute in timpul transformarii.
Echipa Cinnamon va asteapta si pe voi cu drag. Noi ne-am simtit minunat!

log cinnamon jpg

Cinnamon Beauty Salon (Str. Tunari nr. 6, sector 2, Bucuresti)
Site oficial: www.cinnamonsalon.ro
Pagina oficiala de Facebook: Cinnamon Beauty Salon
Programari: 0730.992.638 şi 0311.043.222
Coafor, manichiura-pedichiura, cosmetica si masaj.
Lista de preturi, pe site-ul Cinnamon

Salonul de scortisoara

2 thoughts on “Salonul de scortisoara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s